Why is my favicon no longer working?

Asked by:
mamomi / 43 Points
Time:
2012-09-13 9:28 pm EST
Category:
Cpanel
Hits:
628
I created and uploaded it long ago, and it worked for a while, but no longer. So, I deleted and uploaded again (to public_html), and it's still not being seen either in Safari or Firefox.

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

ScottM
Staff
8,833 Points
2012-09-14 8:59 am EST
Hello mamomi,

In order for the favicon to work, it must have a reference link on each page that is is supposed to appear on. This link is not present on your files. It would appear it needs to be set again within your iWeb program so it will insert it into all file.

For reference, the link should appear as follows in the source code of each page, within the <head> tag:

<link rel="shortcut icon" href="http://mamomi.net/favicon7.ico" />

I tested this on your Home.html page and it began working great, but as the iWeb will override any manual changes, it needs to be corrected there.

Best Regards,
Scott M

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.