Connection couldnt be established in iWeb

Asked by:
photogfox / 5 Points
Time:
2012-01-28 10:45 am EST
Category:
Iweb
Hits:
1,959
I have tired every single way to publish my temp site with iWeb but I keep getting the "A connection to lovethekahuna.com couldnt be established. Verify your settings and try again".

I have made sure I'm using the right user name and password. In the server address I'm putting lovethekahuna.com. Site name is public_html. FTP with port 21.

What am I doing wrong? Getting frustrated....

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

Best answer chosen by Web Hosting Hub staff

0

ChristiNi
Staff
13,688 Points
2012-01-30 10:54 am EST
Hello photogfox,

I'm sorry you're having trouble publishing your site with iWeb. While researching this for you, I found that your domain has not yet been pointed to our Nameservers. Until your domain is pointed to our Nameservers and DNS has had time to propagate, please use your server name instead of your domain name as the Server Address in iWeb.

Please let us know if you have any additional questions or need further assistance.

Regards,

Christi N.

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.