My site has a big white image over it

Asked by:
pixmanlajunta / 11 Points
2012-08-03 4:25 pm EST
please look at There is a big white image or set of image blocking my content. The site was uploaded using iWeb.
Is this a hack? or what do I do to correct it?
No error messages, and it only seems to be happening with google chrome. It shows up fine in Safari now.
It blinks the correct site then jumps to have an image, really a big white shape that looks like a bunch of letters overlapped. I tried deleting and re-uploading the site including all pages and media. It still happens with chrome.

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.



14,791 Points
2012-08-03 7:11 pm EST
Hello pixmanlajunta,

I took a close look at the site - in several browsers, including Chrome. I also reviewed it on my Macbook Pro running Lion. All of them showed the site running fine. I did test Chrome on my Mac as well. I was unable to replicate the issue. You may need to clear browser cache for Chrome.

Clear Browser Cache

If you have any further questions, please contact technical support or leave a comment at the bottom of the page.


Arnel C.

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.