I keep getting a 406 error while working on Joomla sites in sub domain. I dont get the 406 error on my regular domain joomla site. Any ideas how to solve this

Asked by:
rogersa / 29 Points
Time:
2012-07-18 3:57 pm EST
Category:
Joomla
Hits:
2,400

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

arnelc
Staff
13,455 Points
2012-07-18 4:31 pm EST
Hello Rogersa,

I took some time to look for your problem. I looked at both websites within the Samplesites subdomain. Both of them come up with no error. We need to know where you are getting the error specifically. I tried to find it myself, but at this point I cannot duplicate your problem.

Please provide the specific information on how and where you are getting the error. Or please contact live technical support for immediate assistance.

If you have any further questions, please leave a comment at the bottom of the page.

Regards,

Arnel C.

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.