I published my website, but...

Asked by:
macgoodwin / 10 Points
Time:
2012-09-01 12:35 pm EST
Category:
New Customers
Hits:
340
I published my IWEB site, but I keep getting this error message
Not Found

The requested URL /~sloven8/2012_Slovenia_Wine_Tour was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Help

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

ScottM
Staff
12,496 Points
2012-09-04 8:51 am EST
Hello macgoodwin,

I cannot seem to duplicate the error on your site. I tested the top menu as well as the tour links at the bottom. They all seemed fine.

In any case, the issue would be that the folder /~sloven8/2012_Slovenia_Wine_Tour is not under the root directory of the site. It would need to be under the public_html directory.

It does seem you have the site working, but in case you have any more issues with the site, simply leave a comment below with the instructions on duplicating the error and I will be happy to take a look!

Best Regards,
Scott M

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.