Website Builder not installed

Asked by:
CustomToursIreland / 5 Points
Time:
2012-05-29 6:38 am EST
Category:
Premium Website Builder
Hits:
409
I think Website Builder did not install correctly for my website. It gave an error when I first tried to install, saying that is could not be associated with my account or something like that, sorry, cant remember the exact message.
It is showing in my AMP but I cannot login. I am using my CPanel user name and password. I've tried to reset my password but it tells me the Password could not be updated.

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

Best answer chosen by User

0

ScottM
Staff
12,493 Points
2012-05-29 11:25 am EST
Hello CustomToursIreland,

I see that our Support team was able to get your Website Builder installed correctly so that you can now log in.

I hope they fixed the issue for you. If you have any more questions or information specific to the issue please leave a comment below so we can further assist you.

Best regards,
Scott M

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.