error message

Asked by:
dilovitt / 5 Points
Time:
2012-09-24 4:53 pm EST
Category:
Pwb
Hits:
349
I got an error message when trying to install premium web builder.
Don't remember exact error mesage.

When I go back to try again it says already on domain.

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

arnelc
Staff
9,361 Points
2012-09-24 7:33 pm EST
Hello Dilovitt,

According to your account information, Premium Web Builder is already set up using your primary domain name. You cannot add it again. The login for the Premium Web Builder is based on the Cpanel user name and password. You can find this user name under the Account Management Panel (AMP) - you have to login to AMP first, then go to the Account & Billing Details, then go into Active Subscriptions and once again click on Details (typically under the ADMIN column). The user ID ends in the number '5'.

You can also reset the password in AMP. If that doesn't work, it's very easy to have it reset by simply calling into live support.

If you have any further questions, please contact technical support or leave a comment at the bottom of the page.

Regards,

Arnel C.

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

News / Announcements

Update to SSL Certificates - Certificate Warnings
1969-12-31 11:00 am EST
Hits: 664

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.