Receiving "This domain was already used in one of your builder accounts" for Builder

Asked by:
AliceE / 10 Points
Time:
2012-06-03 1:30 pm EST
Category:
Pwb
Hits:
426
I am setting up a new website, and I am trying to start using the Web Builder application. When I go into the Add Websote Builder page and try to add the buidler to my Domain name, it is telling me "This domain was already used in one of your builder accounts"

What do I need to do to get into the Web Builder from here?

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

ScottM
Staff
12,522 Points
2012-06-04 10:37 am EST
Hello AliceE,

This usually means there is a glitch in the creation of the builder account. The best thing to do is to contact our Support department and they can reset it so that it is created properly.

I hope this answers your question. If you have any more questions or information specific to the issue please leave a comment below so we can further assist you.

Best Regards,
Scott M

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.