Website Builder Installation Issue

Asked by:
Fantastik / 5 Points
Time:
2012-10-05 7:35 pm EST
Category:
Pwb
Hits:
238
I kept recieving an error message while trying to log in onto the website builder. I thought I incorrectly entered my domain name, but everything was correct. I tried to re-do the installation, but now I have an inactive subscription. How can I get it to work?

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

ScottM
Staff
8,833 Points
2012-10-08 8:26 am EST
Hello Fantastik,

I do see that your Builder installation is showing as canceled. You can have that reactivated by our support team.

To do so, you would need to contact our support department at support@webhostinghub.com with that request. Be sure to validate your account with either the last 4 digits of the credit card on file, or the current Account Management Panel (AMP) password.

Best Regards,
Scott M

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.