HTML encodin not working

Asked by:
Omss24 / 8 Points
Time:
2012-05-30 5:20 pm EST
Category:
Website
Hits:
397
Hi:

I just uploaded my web site, on my localhost ir look great, but in the server insted of or i get . I have my meta tags correct with utf-8 and all, and only on the server look like that.

How can I fix it?

Thanks!

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

arnelc
Staff
13,618 Points
2012-05-30 6:22 pm EST
Hello Omss24,

You're not giving us much detail on your website, so I could only guess about your website(s) based on what I saw in your File manager (in Cpanel) and your databases. It does appear that you have a few website files under folders in the public_html folder of your account. I also noticed that you have some databases that you brought over. Your databases would need to be converted to utf-8 as well, especially if they're being used to display parts of your website. Check out the 2 articles below for more information on character encoding issues:

How to Understand Character Encoding

Converting Databases to UTF-8

If you have any further questions, please contact technical support or leave a comment at the bottom of the page.

Regards,

Arnel C.

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.