Addon Domain not working?

Asked by:
DLallemant / 5 Points
Time:
2013-01-24 3:40 pm EST
Category:
Domain Names
Hits:
359

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

Best answer chosen by User

0

arnelc
Staff
13,576 Points
2013-01-24 4:22 pm EST
Hello DLallemant,

I checked your add-on domain and it appears that the domain was only recently changed to our name servers. When that is done, the internet servers require time to register the change. This is called propagation. I'll link an article for information, but basically, you need to give it up to 24 hours and then it should work with no problem. This is typical for a domain name server change.

Here's the article I was referring to:

What is DNS propagation?


If you have any further questions, please contact technical support or leave a comment at the bottom of the page.

Regards,

Arnel C.

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.