Help with website

Asked by:
emissary / 5 Points
Time:
2013-01-23 1:45 am EST
Category:
File Management
Hits:
803
I am using Iweb. I deleted an old site and tried to publish a new one. The new site will not publish. It is possible that I deleted a file needed to publish the new site. Could you check and see what the problem is.
Thanks,
David

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

ScottM
Staff
12,726 Points
2013-01-23 9:49 am EST
Hello David,

There is no file required on the server for iWeb to publish up. You will need to ensure that the proper settings are set in the publishing section.

The only thing that may affect your publishing from the server would be if you were publishing to a subfolder and have since deleted it. If that is the case, you can simply recreate the folder in the cPanel File Manager.

Best Regards,
Scott M

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.