Joomla Site Installed; administrator area showing 404

Asked by:
kwilder / 15 Points
Time:
2012-01-23 8:39 pm EST
Category:
Joomla
Hits:
2,725
Finally got Joomla 1.7.3 installed. After configuration was successful & installation folder removed, I clicked on Site n all good. (I didn't install sample data cuz will be using from a template). Going to backend, no go.404 error not found.
Need help asap. Thanks.

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

Best answer chosen by User

0

ChristiNi
Staff
13,688 Points
2012-01-24 9:08 am EST
Hello kwilder,

I'm sorry you're having trouble with your site. When I visited your site, I saw an error related to the configuration file. PHP is sensitive about quotation marks. I added a backslash (\) before the single quote in the text of the public $MetaDesc line to escape the character so that the line doesn't get ended by PHP too early. You should now be able to reach your site and the administrator area.

Please let us know if you have any additional questions or need further assistance.

Regards,

Christi N.

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.