Moving Concrete5 not working

Asked by:
dgconcrete / 32 Points
Time:
2013-01-21 5:56 pm EST
Category:
New Customers
Hits:
390
Initially I got errors when trying to load the homepage -- figured out that I moved the cache file -- after I deleted the files from Cache finally got the home page to appear. Still having problems with the subpages not appearing. I have enabled pretty urls but my links are still not working??

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

johnpaulb-whh2
Staff
9,638 Points
2013-01-21 6:31 pm EST
Hello dgconcrete,

Thank you for your question. I checked your website, and saw the errors at first, but when I refreshed the page, the site changed and the errors were gone.

We are happy to help, but since you appear to be modifying the code of the site, I don't want to investigate any further.

When you have completed your troubleshooting, please let us know if you are still experiencing problems.

If you have any further questions, feel free to post them below, or contact live Tech Support.

They are available 24/7 via:
Email: support@webhostinghub.com
Phone: 877-595-4482 x2
&
Chat (there is a link on the top right).

Thank you,

-John-Paul

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.