404 error after publishing with iWeb

Asked by:
easmith528 / 5 Points
Time:
2012-06-22 9:01 pm EST
Category:
Premium Website Builder
Hits:
376
<p>Successfully published iWeb site but cannot visit the site. When trying to visit, I receive this error:Not Found (404)&nbsp; The requested URL /public_html/index.ht</p>

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.

ANSWERS

0

ScottM
Staff
13,027 Points
2012-06-25 9:04 am EST
Hello easmith528,

I am not showing that behavior from our side. Your site is showing up great. It does appear that you figured out the issue.

iWeb is a strange bird when it comes to publishing and naming. From the rest of the files, it looks like the index.html file was named with a capital I. Linux servers are very case-sensitive and are expecting the lowercase i for index.html when looking for a default page to display.

It appears all is well now and working fine. Be sure to get back with us if you have any other issues!

Best Regards,
Scott M

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: support@WebHostingHub.com Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.