black question mark diamond in my website

Asked by:
HubFans / n/a Points
2014-06-28 8:07 am EST
I transferred my website to here about 2 weeks ago. after transferring, one problem occurred.

When i use specific characters like "é", black question mark diamond appears.

I tried to fix it, but I couldn't make it.

Do you have any idea to fix it? Please help me....

my website :

you can see black question mark diamond in the middle of homepage.

To ask this user for more information, please first login.

To submit an answer, please login.



3,713 Points
2014-06-28 9:01 am EST
Hello, and thanks for your question.

It appears that your /wp-content/themes/sweetdate/header.php file had recently been modified and seems it wasn't saved in the utf-8 format.

I opened this file for you on the server and re-saved it with the utf-8 encoding and your characters seem to be displaying correctly now.

Please let us know if you're still having any issues at all.

- Jacob

To submit a comment on this answer, please first login.

Want to share this Question?

Related Articles

It looks like there are no related articles.
Would you like to ask a question about this page? If so, click the button below!

Help Center Search

Current Customers

Email: Ticket: Submit a Support Ticket
Call: 877-595-4HUB (4482)
757-416-6627 (Intl.)
Chat: Click To Chat Now

Ask the Community

Get help with your questions from our community of like-minded hosting users and Web Hosting Hub Staff.

Not a Customer?

Get web hosting from a company that is here to help.